Monday, November 22, 2010

kenangan yg terindah

gmbr niew diambil oleh member aku time gi istana budaya..aku rndu sgt time niew..
niew lawatan terakhir aku brsama abg angkt ksygan aku..aku rndu sgt at dier..ini lah satu2 nyer gmbr aku ngan dier..aku akn smpan gmbr niew smpai bila2..meses?fon dier ilang mcm ner lah aku nk meses dier..jmpe?
enth lah..dia kn tgh keje so slalu BZ lah..keje apa?Mc donald larh..aku ada satu citer...
time 2 ada ibnu sinar..geng aku abg saddam,kapak,asyiq,widad.amirah aqilah N qila..pc aku lak abg shauki..time 2 kitaorg nk carik klu num 2...kebetulan pulak amira adq angkt abg shauki...smblm pergy shauki bye2 mira..time 2 tuhan saja yg tau apa dlm haty aku..mesty larh aku jelez..time 2 pulak aku ingt abg aku..sedey pown ada larh jugk..tp nk wat cam ner kn dh takdir...pada malm smblm dier pergy...dier ada bg aku buku scince..buku rujukn..aku syg kn buku 2..2 lah satu2 nyer buku yg dier bg at aku..lps jmpe dier mlm 2 aku trus msk tido....dier pergy ary jumaat pd 22.10.2010...time 2 aku nk gi skola..aku dh tau yg dier akn kuar time 2..aku nmpk mk dier dh dtg..aku nmpk dier dh angkt brg msk kereta..sedey baiy..aku pown pergy lah awal ke skola coz x snggup tgk dier pergy..smpai tangga blok aku setitis air mata aku jatuh..smpai klas aku trus cmpk beg at tmpt aku...aku trus dok kat penjuru 2 sorang2..nangis at situ puas2...dh puas nangis aku pown ajk yana N iera pergy  mkn at kntin...yana N iera nmpk mata aku nmpk mata aku lebam...dorang tny aku asal?mula2 aku x nk cite...dorang pksa2 aku..last2 aku citer lah knpa..lps 2 trus aku bla gy kantin...ada satu ary niew..dier dtg skola  tp aku x jmpe dier...aku x tau pown..mlm 2 akq aku kata dier dtg skola..aku terkejut N sedey pown ada..ye lah x tgk aku pown..lps akq aku explain prkara sbrn aku phm naper dier x jmpe aku..aku dh x sedey dh..bdk form 1 sk x abis ejek aku abg M'd...tp aku x kesah pown..ala aku anggap 2 gurauan saja..thn dpn dier pndh skola lain..sedey?mesty lah..rndu?mesty lah ada..aku arap sgt bila dier pndh nanty dier x lupakn aku..bila dier ada adq angt br dier bg tau aku..itu yg aku arap kn sgt..

            p\s=adq arap apa yg jd at naiemah x kn jd at adq..

No comments:

Post a Comment